Jyväskylän Talvi 9.2.2020
14.00  PellePändin show ja Lohikäärmeseikkailu

Nuoret Kotkat osallistuvat toimintaan ja järjestävät tapahtumassa kasvomaalausta ja ongintaa. Tapahtuman jälkeen kahvi ja mehutarjoilu.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Riemukkaita lastentapahtumia toteuttava SirkusRakkausPumPum matkaa Jyväskylään mukanaan iloista lastenmusiikkia sekä jättimäiset kiltit karnevaalilohikäärmeet lasten tanssitettaviksi! Leikkipuuhia siivittää hauska musiikki. Ensin kutsumme teidät lastenmusiikkiduo PellePändin kanssa pomppimaan, laulamaan ja nauramaan hauskan pellerokin tahtiin. Tämän jälkeen salin valtaa värikkäät lohikäärmeet joita kaikki pääsevät tanssittamaan ja rapsuttamaan. Tervetuloa mukaan, esitykset sopivat kaikenikäisille lapsille!

SirkusRakkausPumPum on pirkanmaalta kotoisin oleva lastenkulttuuriyhdistys joka tuottaa liikkuvaa lastenkulttuuritoimintaa kaikkialle Suomeen. Esitykset ja tapahtumat perustuvat lasten omiin ideoihin.  Yhdistyksen tavoite on edistää yhdenvertaisuutta ja esteetöntä lastenkulttuuria ja arkiluovuutta yhdessä tekemisen, leikin, musiikin, tanssin ja katutaiteen kautta. Luomme iloisen ilmapiirin jossa voi jokainen voi osallistua ja olla oma itsensä!

Lisää tapahtumatoiminnasta: 

www.sirkusrakkauspumpum.fi

 

SirkusRakkausPumPum löytyy myös somesta Facebook ja Instagram @sirkusrakkauspumpum, ja PellePändin You Tube -kanavalla voi lauluihin tutustua ennakkoon värikkäiden musiikkivideoita katsoen.

  • Facebook

2020 © Jyväskylän Talvi

Kauppakatu 30 A, 40100 Jyväskylä

  • Facebook - Black Circle
JklTalvi_RGB.png