1/1
Jyväskylän Talvi 4.2.2020
14.00 Taiteen vapaan kentän rooli – avauksia aitoon kumppanuuteen -seminaari.

Seminaari käsittelee taiteen ammattimaisen vapaan kentän toimijoiden tilannetta Jyväskylässä. Kaupungissa toimii useita ammattimaisia taiteen tuottajia, joiden toiminnalla on vaikutuksia niin kaupungin henkiseen ilmapiiriin kuin talouteenkin. Kaupungin tuki on kuitenkin pienempää kuin vastaavissa kaupungeissa keskimäärin. Myös toimijoiden yhteistyötä tulisi kehittää.

 

Keskustelussa mukana Jyväskylän valtuustoryhmien edustajat, vapan kentän edustajat sekä kulttuuripäällikkö Mari Aholainen.

16.30  Kahvitarjoilu.

17.00 Media ja valta -seminaari

Vieläkö lehdistö on neljäs valtiomahti tai vallan vahtikoira? Salaisia asioita vuodetaan, valeuutisia levitetään ja hallituksia kaadetaan. Mitä virkaa on niillä kolmella perinteisellä valtiomahdilla? Mitä asioita tuodaan yleisön tietoon ja mitä jätetään tuomatta?

Keskustelussa mukana konsulttitalo Milttonin viestintäasiantuntija Ville Blåfield, Mustreadin päätoimittaja Anne Moilanen, Keskisuomalaisen varapäätoimittaja Inkeri Pasanen, visuaalisen journalismin professori Janne Seppänen Tampereen yliopistosta, Suomen Kuvalehden toimittaja Salla Vuorikoski.

20.00  Jazz Jkl Collective feat. Sini Pajunen ja Markku Rinta-Pollari

Ennakkoliput 12/10 € myynnissä Popparissa.

Jazz Jkl Collective pureutuu paikallisten solistivieraiden värittämänä suomenkieliseen jazziskelmään! Luvassa on klassikkokappaleita menneiltä vuosikymmeniltä. 

Sini Pajunen – laulu
Markku Rinta-Pollari – saksofoni
Tuomas Paukku – kitara
Marian Petrescu – piano
Pekka Törmänen – basso
Kasper Halttunen – rummut

Lähde: www.ravintolapoppari.fi

  • Facebook

2020 © Jyväskylän Talvi

Kauppakatu 30 A, 40100 Jyväskylä

  • Facebook - Black Circle
JklTalvi_RGB.png