1/1

ALKUUN

Jyväskylän Talvi 8.2.2020
11.00  Kuka sopii, missä ja mistä?Seminaari työstä ja sen sopimisesta

Seminaarin tavoitteena on keskustella työsopimusten sisällöistä ja haasteista yritysten toiminnan muotojen muuttuessa yhä kirjavammaksi ja sekavammiksi. Onko paikallisen ja yrityskohtaisen sopimisen ja yhteisen päättämisen sisältöä laajennettava vai rajattava?

Tilaisuuden avaa Secapella-kuoro.

Keskustelussa mukana tutkija Maija Mattila, Kalevi Sorsa -säätiö; vastaava lakimies Jyrki Ojanen, Rakennusliitto; puheenjohtaja Heidi Nieminen, Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU; varapuheenjohtaja Matti Huutola, SAK; pääluottamusmies Tuomo Leinonen, Valmetin metallityöväen ammattiosasto 74; ja Jyväskylän Talven hallituksen jäsen Matti Vesa Volanen.

19.00 4Clazz
Tiketti.fi lipunmyynti

4Clazz on Heli Siekkisen (harmonikka), Jenny Villasen (huilu), Eero Ignatiuksen (basso) ja Xavi Costellón (rummut) muodostama kokoonpano, jonka soitto ja ohjelmistot ovat vertaansa vailla. Soittajien vahva osaaminen klassisen musiikin parissa yhdistettynä kykyyn irroitella myös

improvisoidun musiikin parissa takaa kuulijoille hauskoja ja

tunteikkaitakin hetkiä. Heliä lukuunottamatta yhtyeen jäsenet ovat Helsingin kaupunginorkesterin soittajia sekä monipuolisesti musiikin kentällä toimivia muusikoita. Heli toimii freelancerina, koska kaupunginorkesteri ei ole vielä halunnut hanuristia riveihinsä.

 

Kokoonpano on harvinainen ja tästä syystä ohjelmisto on kokonaan heidän itselleen sovittama.

 

Kaikki sai alkunsa Claude Bollingin jazz-sarjoista, jotka yhdistävät hauskalla tavalla klassista ja jazzmusiikkia. Genrejen sekoittelu onkin  kokoonpanon tavoitteena ja he tarttuvat uskaliaasti niin klassisen kuin vaikka rock-musiikinkin teoksiin, tehden niistä omia versioitaan. Tuloksena on hauskaa, valloittavaa ja ennenkuulematonta musiikin kanssa leikittelyä.

 

4Clazz esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa aina konserttilavoilta

klubi-iltoihin, sulattaen yleisön sydämet ja saaden hymyn heidän huulilleen.

21.30  Henriikka Steidel Group

Ennakkoliput 10/8 € myynnissä Popparissa.

 

Henriika Steidel – laulu
Matias Luoto – kitara
Aaro Laitinen – piano
Hanna Turunen – basso
Markus Snellman – rummut
Giovanna La Mela – trumpetti
Kalle Keränen – saksofoni
Heikki Sillanpää – pasuuna

https://henriikasteidel.com

  • Facebook

2020 © Jyväskylän Talvi

Kauppakatu 30 A, 40100 Jyväskylä

  • Facebook - Black Circle
JklTalvi_RGB.png